Simpleko

Kontrolluppgift för såld bostadsrätt KU55

Uppdaterad

Senast den 31 januari skickar vi ut kontrolluppgifter för föregående år. Dessa skickas elektroniskt till Skatteverket och med post till säljarens senast kända adress. Viktigt att du antingen har gjort en adressanmälan till oss eller har eftersändning av din post så du får din kontrolluppgift. För snabb och smidig leverans anmäl dig till Kivra.

Vi skickar löpande uppdateringar till skatteverket och säljarna under våren då vi får information om nya försäljningar som inte var registrerade den 31 januari. 

Saknar kontrolluppgift

Enklast är att logga in och lägga ett ärende till oss i Portalen, så hjälper vi dig. Du kan också kontakta oss på info@simpleko.se
Då kontrolluppgifterna innehåller personuppgifter skickar vi endast ut dem med post till din adress.

Efter den 27 februari kommer du även åt din kontrolluppgift genom att logga in på Skatteverket eller din digitala brevlåda.

Kapitaltillskott i kontrolluppgiften

Varje gång du betalar din månadsavgift till bostadsrättsföreningen så går en del av pengarna till att betala av på bostadsrättsföreningens lån. Din del kallas för kapitaltillskott. På kontrolluppgiften kan du läsa hur mycket du gjort i kapitaltillskott (om din förening har amorterat på sina lån) under åren som du ägt lägenheten. .

warning Created with Sketch.